Betaling og vilkår

Vi tilbyr sikre betalingsalternativer med kort, forskuddsbetaling (Bank overføring) eller postoppkrav, og dine opplysninger er alltid beskyttet.

Betaling med kort

Parkometer benytter betalingsløsning levert av Stripe.

Stripe gir deg en sikker og brukervennlig betalingsløsning som gjør det trygt og enkelt for deg å betale med Visa eller MasterCard.

Stripe kundeservice

Betaling med bankoverføring

Ved å velge dette betalingsalternativet, blir varer reservert i Kundens navn og sendes umiddelbart etter mottatt betaling. Forskuddsbetaling til skjer til kontonummer: 1503.67.88485, innen 3 dager, merk betaling med ordrenr. Denne informasjonen vil også bli opplyst i din ordrebekreftelse.

Postoppkrav

Ved å bestille på postoppkrav, er prisen for frakt inkl. oppkravsgebyr kr. 145,- Dersom kunden unnlater å hente varene, må du som kunde dekke utgiftene vi har med frakt frem og tilbake. Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 450,- som dekker kostnaden for behandling, samt frakt tur / retur. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

PARKOMETER.NO HAR GRATIS FRAKT!

Gjelder over 2500,- med sporet sending til nærmeste postkontor/post i butikk

Trygg netthandel

trygg_netthandel_1

 

Samarbeidspartnere

Om Parkometer.no

Parkometer.no er en nettbutikk som selger tilbehørsprodukter for enklerer parkering. Vårt produktspekter vil variere, men tilbehør som; parkeringsbevis, skilt, billettholdere til mc, moped, scooter og bil vil være produkter som naturlig hører hjemme i nettbutikken.

Butikken drives av

Egnir AS, Org. nr 916 198 353 MVA