Generelle kjøpsvilkår

Følgende generelle kjøpsvilkår gjelder ved bestilling av varer på Parkometer.no

Du må akseptere kjøpsvilkårene for å gjennomføre et kjøp i nettbutikken vår.

Ved å akseptere kjøpsvilkårene, godkjenner du også at du har lest informasjonen om personopplysninger og samtykker til bruk av informasjonskapsler.

Når Parkometer.no har bekreftet en bestilling, oppstår det en bindende avtale mellom deg som kunde og Parkometer.no. Når vi har mottatt bestillingen din, bekreftes den i en automatisk e-post med informasjon om bestillingen. Denne informasjonen finner du også på “min side” i nettbutikken. Kontroller alltid at informasjonen i ordrebekreftelsen din er korrekt.

Som kunde hos Parkometer.no er du beskyttet av reglene i kjøpsloven.
Dine rettigheter er definert i Forbrukerombudets standard kjøpsbetingelser for forbrukerkjøp over internett.

Les dine forbrukerrettigheter (pdf).

Bedrift

Vi gjør oppmerksom på følgende:

  • angrerettloven og forbrukerkjøpsloven gjelder ikke for bedriftskunder
  • registrert fakturaadresse må være identisk med den som er registrert på org.nr. i Brønnøysund
  • personer som handler på vegne av sin bedrift må ha prokura, stillingsfullmakt eller oppdragsfullmakt. Dersom dette ikke er tilfelle, vil kravet bli overført til privatpersonen.

Innhold og åndsverk

Alt innhold i nettbutikken, samt alle eventuelle rettigheter knyttet til varene som selges der, er Parkometer.no eller underleverandørenes eiendom. Innholdet i nettbutikken er beskyttet av lov om opphavsrett, markedsføring og varemerker. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafisk design, layout samt informasjon om produkter og annet innhold ikke kan kopieres eller benyttes uten skriftlig tillatelse fra Parkometer.no.

Endringer

Parkometer.no kan rutinemessig endre nåværende kjøpsvilkår, priser eller varetilførsel i nettbutikken. Versjonen av kjøpsvilkårene som du godkjenner ved bestilling, gjelder for kjøpet ditt.

PARKOMETER.NO HAR GRATIS FRAKT!

Gjelder over 2500,- med sporet sending til nærmeste postkontor/post i butikk

Trygg netthandel

trygg_netthandel_1

 

Samarbeidspartnere

Om Parkometer.no

Parkometer.no er en nettbutikk som selger tilbehørsprodukter for enklerer parkering. Vårt produktspekter vil variere, men tilbehør som; parkeringsbevis, skilt, billettholdere til mc, moped, scooter og bil vil være produkter som naturlig hører hjemme i nettbutikken.

Butikken drives av

Egnir AS, Org. nr 916 198 353 MVA