Billettholder for parkering

kr 18

Sliter du med at parkeringsbilletten eller parkeringskortet blåst ned på gulvet eller i setet?
Viste du at det ikke nytter å klage på en kontrollavgift (parkeringsbot) hvis billetten ikke lå godt synlig i frontruten.

Se tilleggsinformasjon i fane under for mer detaljer

89 på lager

Varenummer: 105 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Sliter du med at parkeringsbilletten eller parkeringskortet blåst ned på gulvet eller i setet?

Viste du at det ikke nytter å klage på en kontrollavgift (parkeringsbot) hvis billetten ikke lå godt synlig i frontruten.

Har du fått ”bot” fordi du har stått parkert på avgiftsplass og billetten har blåst ned på gulvet eller i setet, hjelper det ikke at du kan legge frem en gyldig billett i ettertid. Dette gjelder selv om du har betalt med kort. De fleste parkeringsselskap og kommuner tar bilder av bilen før de skriver en ”bot”, så det finnes ofte bevis for om det lå en billett bak frontruten eller ikke.

Monteres enkelt i løpet av 5-10 sekunder, og den passer i absolutt alle biler med frontrute! Parkeringslappene sitter da skikkelig, og det er ingen fare for at de blåser vekk eller havner på avveie ved kjøring. (Du kan jo for moro skyld også installere flere slike klemmer for lagring av førerkort, bensinkort, penger, huskelapper og kanskje fartsbøter? Parkeringsbøter blir det jo lite av.

Vi vil hevde at holderen er suveren for kabrioleter.

Her har du uansett en klype som enkelt festes på innsiden av bilvinduet med hjelp av medfølgende dobbeltsidig sterk 3M-teip.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 51 g
Dimensjoner 6 × 3 × 0.5 cm
Materiale

PVC – Plast

parkering

Bil, Bilettholder

Farge

Transparent

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

PARKOMETER.NO HAR GRATIS FRAKT!

Gjelder over 2500,- med sporet sending til nærmeste postkontor/post i butikk

Trygg netthandel

trygg_netthandel_1

 

Samarbeidspartnere

Om Parkometer.no

Parkometer.no er en nettbutikk som selger tilbehørsprodukter for enklerer parkering. Vårt produktspekter vil variere, men tilbehør som; parkeringsbevis, skilt, billettholdere til mc, moped, scooter og bil vil være produkter som naturlig hører hjemme i nettbutikken.

Butikken drives av

Egnir AS, Org. nr 916 198 353 MVA