Billettholder for MC i plast

kr 85

Smart stor billettholder for parkeringslapp eller parkeringskort. Med utstanset hull slik at billettholderen enkelt kan låses fast til styre el. Lås er ikke inkl.
Passer til alle parkerigsbilletter fra parkeringsautomater i Norge og de fleste parkeringskort fra de største selskapene som Europark, Q-Park, m.fl.

Eneste godkjente løsning for synliggjøring av betalt parkering med billett for MC og moped i Norge.

Se tilleggsinformasjon i fane under for mer detaljer.

179 på lager

Varenummer: 100 Kategori: Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Når du parker scooter, moped  eller MC på et området hvor det er avgiftsbelagt parkering, trekkbillett, etc. må vi som benytter tohjuling forholde oss til samme regelverk som firehjulinger (biler).

Dvs. vi skal stå innenfor en oppmerket parkeringsplass (flere må gjerne dele en p–plass), men vi må også betale hvor det avgiftsparkering. Tidligere har dette vært en utfordringer, for hvor skal billetten fra parkeringsautomaten ligge, uten å bli stjålet eller blåse bort. Her har du en løsning Billettholder for MC i plast.

Billettholderen sammen med en hengelås (ikke inkludert)og du har en komplett løsning. Smart stor billettholder for parkeringslapp eller parkeringskort. Med utstanset hull slik at billettholderen enkelt kan låses fast til styre el. Lås er ikke inkl.
Passer til alle parkerigsbilletter fra parkeringsautomater i Norge og de fleste parkeringskort fra de største selskapene som Europark, Q-Park, m.fl.

Viste du at dette er eneste godkjente løsning for synliggjøring av betalt parkering med billett for MC og Mopeder i Norge..

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 24 g
Dimensjoner 12.5 × 8 × 0.05 cm
Innvendig mål

Lengde 10,5 cm Bredde 7 cm

Passer til

Billetter fra parkeringsautomater, parkeringskort fra p-selskap i kredittkortstørrelse +

Materiale

Plast

parkering

Bilettholder, MC, moped

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

PARKOMETER.NO HAR GRATIS FRAKT!

Gjelder over 2500,- med sporet sending til nærmeste postkontor/post i butikk

Trygg netthandel

trygg_netthandel_1

 

Samarbeidspartnere

Om Parkometer.no

Parkometer.no er en nettbutikk som selger tilbehørsprodukter for enklerer parkering. Vårt produktspekter vil variere, men tilbehør som; parkeringsbevis, skilt, billettholdere til mc, moped, scooter og bil vil være produkter som naturlig hører hjemme i nettbutikken.

Butikken drives av

Egnir AS, Org. nr 916 198 353 MVA