Bytte, retur og angrerett

Vi håper at du alltid blir fornøyd med varene, men skulle du av noen som helst grunn angre på kjøpet ditt, har du 14 dagers angrerett i henhold til gjeldende angrerettslov.

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett fra den dagen du har mottatt varen. Hvis du ikke vil beholde varen, må du gi beskjed innen fristens utløp. Hvis det gjelder kostbare varer, bør angrerettskjemaet sendes rekommandert.

Last ned angrerettskjema

Skriv ut skjemaet, fyll inn nederste felt, og returner skjema sammen med dine returvarer.
Husk å legge ved en kopi av ordreskjema du fikk tilsendt på mail ved bestilling.

Etter at du har gitt beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten har du ytterligere 14 dager på deg til å sende varen i retur.

Bytte/returnere varer ved å sende til nettbutikken

Når du skal returnere din ordre via post, vil du få tilbakebetalt kjøpesummen, samt porto og eventuelle faktura-gebyr som du har blitt belastet. Returporto må du dekke selv.

Du må levere varen i originalemballasjen og i samme stand som den var ved mottakelse.

Send varene til:

Parkometer.no
Postboks 92
1556 SON

Tilbakebetaling

Dersom du skal motta penger igjen i forbindelse med en retur, så skjer dette utelukkende via Strip eller Visa/Mastercard, avhengig av hva du betalte varene med.

Gebyr ved uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din innen 14 dager! Etter det sendes varene i retur.

Om du ikke henter pakken innen oppgitt dato slik at den blir returnert til oss, vil du bli belastet med et gebyr på kr. 250,-, samt frakt og returomkostninger som er 2 x kr. 89,-, totalt kr. 428,-. Dette gjelder også dersom om du har hatt gratis frakt på din bestilling, da Parkometer.no må betale fraktomkostninger for alle pakker som blir sendt/returnert med Posten / Bring. Du får ikke et ekstra gebyr på varer som er hentet og returnert med angrerettskjema.

Last ned angrerettskjema
Trenger du mer informasjon om bytte og retur, kontakt kundeservice på post@parkometer.no

Du kan også se denne og tidligere ordre under Min Side (krever at du er logget inn).

Om varen er for stor eller tung til å sendes som pakke/brev, vennligst kontakt post@parkometer.no for videre instruksjon.

PARKOMETER.NO HAR GRATIS FRAKT!

Gjelder over 2500,- med sporet sending til nærmeste postkontor/post i butikk

Trygg netthandel

trygg_netthandel_1

 

Samarbeidspartnere

Om Parkometer.no

Parkometer.no er en nettbutikk som selger tilbehørsprodukter for enklerer parkering. Vårt produktspekter vil variere, men tilbehør som; parkeringsbevis, skilt, billettholdere til mc, moped, scooter og bil vil være produkter som naturlig hører hjemme i nettbutikken.

Butikken drives av

Egnir AS, Org. nr 916 198 353 MVA